Elevent Star- kilpailun uusi pvm on 13.2.2021!

Pääkaupunkiseudun koronatyöryhmä julkisti perjantaina 20.11.2020 uudet rajoitukset, jotka astuivat voimaan maanantaina 23.11 2020 kolmen viikon ajaksi. 

Uudet rajoitukset kieltävät yli 20 henkilön tapahtumat koko Uudenmaan alueella, tästä johtuen tulemme siirtämään Elevent Star-tanssitapahtuman Helsingin Wanhalla Ylioppilastalolla järjestettäväksi lauantaina 13.2.2021! Kilpailu siirtyy kokonaisuutena, eli 12.12.2020 kilpailuun tehdyt ilmoittautumiset sekä maksut siirtyvät automaattisesti vanhoilla tiedoilla uuteen tapahtumapäivään. Jos haluatte tehdä muutoksia tai perua osallistumisen tapahtumaan, olkaa yhteydessä ProAm- ja avoimien luokkien osalta entry@elevent.fi ja Latino Show Cup-kilpailun osalta latinoshowcup@gmail.com. Muutos ei siis edellytä kilpailijoilta mitään toimenpiteitä, ellette halua muuttaa tai peruuttaa ilmoittautumista.

Kilpailuun on mahdollista ilmoittautua edelleen, early bird-hintainen ilmoittautuminen on auki 30.1.2021 saakka. Latino Show Cup kilpailuun voi ilmoittautua 30.1.2021 asti. Huomioikaa, että ilmoittautumiset eri kisoihin tapahtuvat eri toimintojen kautta, ProAm kilpailuun ilmoittaudutaan www.eleventdance.fi sivun kautta ja Latino Show Cup kilpailuun meilitse osoitteeseen latinoshowcup@gmail.com

Katsojille lunastetaan 12.12.2020 kilpailun pääsylipun takaisin Lippupisteen kautta, lipunostajat ovat saaneet heiltä toimintaohjeet sähköpostiin. Lippupisteellä on ymmärrettävästi ruuhkaa parhaillaan monen tapahtuman peruunnuttua, joten pyydämme malttia asian suhteen. 

Elevent Star- kilpailu 13.2.2021 toteutetaan joulukuun alkuperäisen suunnitelman mukaisesti. Luokat ja aikataulu pysyy samana ja liput myydään edelleen aamu-, päivä-, ja iltalippuina hintaan 15€ + palvelumaksua. Lipunmyynti avataan Lippu.fissä maanantaina 1.2.2021. 

Yhteydenotot info@elevent.fi

Pidetään itsestämme sekä toisistamme huolta ja pysytään terveinä!

Tanssiterveisin


Helena, Sofia ja Tero

keyboard_arrow_up