Elevent Star 13.2.2021 siirtyy huhtikuulle

Pääkaupunkiseudun koronatyöryhmä piti tiistaina 5.1.2021 tiedotustilaisuuden, jossa vahvistettiin nykyisten rajoitustoimien jatkuvan vielä kolmen viikon ajani. AVI on tehnyt myös päätöksen, joka kieltää yleisötapahtumat 31.1.2021 saakka. Jatkuvasta epävarmuudesta johtuen joudumme siirtämään vielä kerran Elevent Star-tanssitapahtumaa Helsingin Wanhalla Ylioppilastalolla. Kilpailu siirtyy kokonaisuutena jo olemassa olevaan tapahtumapäivään, 24.4.2021. Kilpailuun tehdyt ilmoittautumiset sekä maksut siirtyvät automaattisesti vanhoilla tiedoilla uuteen tapahtumapäivään. Jos haluatte tehdä muutoksia tai perua osallistumisen tapahtumaan, olkaa yhteydessä ProAm- ja avoimien luokkien osalta entry@elevent.fi ja Latino Show Cup-kilpailun osalta latinoshowcup@gmail.com. Muutos ei siis edellytä kilpailijoilta mitään toimenpiteitä, ellette halua muuttaa tai peruuttaa ilmoittautumista.

Kilpailuun on mahdollista ilmoittautua edelleen, early bird-hintainen ilmoittautuminen on auki 10.4.2021 saakka jolloin ilmoittautuminen myös päättyy. Latino Show Cup kilpailuun voi ilmoittautua 27.3.2021 asti. Huomioikaa, että ilmoittautumiset eri kisoihin tapahtuvat eri toimintojen kautta, ProAm- ja avoimien luokkien kilpailuun ilmoittaudutaan www.eleventdance.fi sivun kautta ja Latino Show Cup kilpailuun meilitse osoitteeseen latinoshowcup@gmail.com

Elevent Star- kilpailu 24.4.2021 toteutetaan joulukuun alkuperäisen suunnitelman mukaisesti ja lipunmyynti avataan Lippu.fi:ssä kaksi viikkoa ennen kilpailua, 10.4.2021. Luokat ja aikataulu pysyy samana ja liput myydään edelleen aamu-, päivä-, ja iltalippuina hintaan 15€ + palvelumaksua.  

Lisätietoja: 

Eleventdance.fi ja info@elevent.fi

Tanssiterveisin


Helena, Sofia ja Tero