Tanssin juhlaa Wanhalla Ylioppilastalolla joulukuussa!

Elevent Group järjestää jo perinteeksi muodostuneen Elevent Star -tanssikilpailun 12.12.2020 Helsingissä Wanhalla Ylioppilastalolla. Koronaviruspandemia on vaikuttanut isosti tämän vuoden tapahtumiin ja sen vaikutus tuntuu jo tässäkin tapahtumassa. ”Päätimme muuttaa kilpailua niin, että kilpailuun voivat osallistua vain Suomessa asuvat tai Suomea edustavat parit. Samalla kilpailun tuomaristo muuttuu koostuen nyt suomalaisista tuomareista” kertoo Elevent Groupin toimitusjohtaja Helena Ahti-Hallberg. ”Teimme tämän päätöksen, jotta parit voivat osallistua turvallisesti tapahtumaan eikä kenenkään tarvitse huolehtia siitä, onko kilpailuun osallistuva pari tietoinen maamme karanteenisäädöksistä ja toimintamalleista” jatkaa Helena. ”Toivomme, että jokainen kantaa vastuunsa tässä haastavassa tilanteessa ja noudattaa kulloinkin voimassa olevia karanteenisäädöksiä ja suosituksia. Jokaisen ennen tapahtumaa ulkomailla oleilleen henkilön tulisi miettiä karanteenia ennen osallistumistaan kilpailuun” toivoo Helena Ahti-Hallberg.

Koska kilpailun muutos aiheuttaa sen, että parien määrä jää edellisvuosia pienemmäksi, haluttiin varmistaa tapahtuman onnistuminen tekemällä yhteistyötä toisen tanssitapahtuman kanssa. ”Latino Show Cup on kolmiosainen tanssiteoskilpailu, jonka järjestelyt ovat olleet haasteellisia koronan vuoksi. Nyt pystymme tarjoamaan tanssijoille mahtavat puitteet ja upean kilpailutapahtuman yhdistämällä nämä kaksi kilpailua samaan päivään” kertoo Latino Show Cupia tuottavan Flamingo Productionsin Tero Laakso. ”Tämä on hieno tilaisuus yhdistää voimia näinä haastavina aikoina ja varmistaa tanssijoille onnistuneita kilpailutapahtumia” iloitsee Helena Ahti-Hallberg.

Kilpailun lipunmyynti on toistaiseksi keskeytetty, jotta turvallisuusasiat pystytään ottamaan kunnolla huomioon. Tapahtuman toteutuksessa otetaan kaikki mahdolliset keinot käyttöön, jotta sekä kilpailijoilla että yleisöllä on hyvä olla mukana tapahtumassa. Lipunmyynti avataan uudelleen erikseen ilmoitettavana ajankohtana. Tapahtumasta tulee myös live stream, jonka kautta pääsee nauttimaan tästä ainutlaatuisesta tanssitapahtumasta vaikka kotisohvalta käsin.

Tarkemmat tiedot ilmoittautumisesta, pääsylipuista ja muusta tapahtumaan liittyvästä julkaistaan mahdollisimman pian.

Helena Ahti-Hallberg ja Sofia Kohtala
Elevent Group Oy