SANNU HEIKKILÄ

Sannu Heikkilä

Tavoitteenani opettajana on viedä tanssin ilosanomaa eteenpäin kaikenikäisille ja tasoisille lajin harrastajille. Tanssi on hyvä ja tehokas treenimuoto, ja se tuo hyvää oloa ja mieltä.

Musiikki ja sen mukana liikkuminen, sekä oman kehon haastaminen ovat aina kiehtoneet minua. Tanssi on jotain, jota ilman en voi elää. Se auttaa jaksamaan paremmin arjessa ja tuo positiivista energiaa jokaiseen päivään. Tarvitaan vain heittäytymistä, uskallusta ja itsensä likoon laittamista!

Tanssi on ollut suuri osa elämääni lähes koko ikäni. Aviomieheni Matin kanssa olemme tanssineet ammattilaisina vuodesta 2006 lähtien. Uran varrelle mahtuu niin SM-mitaleita kuin MM- ja EM-edustuskilpailuja vakiotansseissa.

Opettajana olen vaativa ja määrätietoinen. Pyrin ottamaan oppilaan lähtökohdat ja tavoitteet huomioon opetuksessa. Huumorintaju sekä pitkäjänteisyys ovat myös sanoja, jotka pidän aina mukanani opettaessa. Jokainen oppilas on ainutlaatuinen yksilö. Vaikka harjoittelu on ankaraa työtä, persoona ja yksilöllisyys pyritään säilyttämään.

Olen ollut myös mukana Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa kaudella 2012. Parinani oli ihastuttava herrasmies Ristomatti Ratia. Tästä ohjelmasta opin että tanssi kuuluu ehdottomasti kaikille, ikään tai taitotasoon katsomatta. Tärkeintä on oppimisen halu sekä heittäytyminen.