SAANA AKIOLA

Saana Akiola

Aloitin kilpatanssin 7-vuotiaana. Kilpaurani aikana edustin Suomea maajoukkueessa, voitin sekä vakio- että 10-tanssien Suomenmestaruuden, sekä edustin parini kanssa Suomea useissa kansainvälisissä kilpailuissa.

Lopetettuani kilpatanssin aloitin työt tanssinopettajana. Toimin tanssinopettajana Tanssii Tähtien Kanssa -formaatissa. Ensimmäisenä vuotenani opetin näyttelijä Jukka Rasilaa, jolloin sijoituimme kolmannelle sijalle. Vuonna 2011 olin jääkiekkoilija Jukka Tammen opettajana.
Minulle on suotu kunnia toimia myös Ylen Pakko Tanssia -ohjelman tuomarina.

Tällä hetkellä opetan Keski-Uudenmaan Tanssiopistolla Järvenpäässä. Tuntini ovat pääsääntöisesti lattareita, tekniikkaa sekä alkeis- ja jatkotunteja. Ryhmätuntien lisäksi annan yksityistunteja ja keikkailen erilaisissa tilaisuuksissa, joko tanssinopettajana tai esiintyjänä.

Olen todella positiivinen ja kannustava opettaja, haluan että oppilailleni jää hyvä mieli ja into palata tunneilleni. Saan hyvää palautetta suoraan oppilailtani ja monet ovatkin innostuneet käymään kaikilla viikkotunneillani sekä ottavat lisäksi yksityistunteja. Rakastan tanssia ja nautin kovasti, kun saan jakaa sitä iloa eteenpäin. On mahtavaa huomata kuinka oppilaani kehittyvät ja saavat onnistumisen tunteita!

Olen onnellisessa asemassa, kun olen saanut arvostusta tanssinopettajana ja tanssijana sekä päässyt tekemään upeita keikkoja ja opettajantöitä. Toivon että myös tulevaisuudessa olen yhtä onnekas!

keyboard_arrow_up