MIKKO KOSKELAINEN

Mikko Koskelainen

Opetuspaikkakunnat: Helsinki ja Espoo
Tanssilajit: Kilpatanssit
Tutkinnot: Diplomitanssinopettaja (Suomen tanssinopettajain liitto STOL ry), Licentiate – Ballroom (Imperial Society of Teachers of Dancing, ISTD)

Olen Mikko Koskelainen, espoolainen tanssija ja tanssinopettaja, jolla on takana pitkä ura kilpaurheilijana. Siirryin tanssin ammattilaiseksi vuonna 2007 ja siitä lähtien olen opettanut Etelä-Suomen tanssiurheiluseuroissa niin kilpailijoita kuin tanssin harrastajiakin.

Millainen tanssinopettaja olen?

Opetuksessani pyrin olemaan innostava ja luomaan tanssijoille helpon ilmapiirin tanssin monipuolista oppimista varten. Haluan myös tuottaa oppilailleni onnistumisen elämyksiä, jotta positiivinen asenne ja uteliaisuus tanssia kohtaan säilyisi hauskuutta unohtamatta.

Tanssitaustani

Aloitin tanssiurheilun harrastamisen vuonna -87 ja amatööriurani aikana saavutin useita finaalipaikkoja SM-kilpailuissa sekä edustin Suomea muun muassa PM- ja MM-kisoissa. Kuuluin useita vuosia myös Suomen maajoukkueen kokoonpanoon. Koko urani ajan olen pyrkinyt valmentautumaan niin kotimaisten kuin ulkomaistenkin huippuosaajien johdolla. Tanssin opiskelu ja itseni kehittäminen jatkuu edelleen opetuksien ohella, koska haluan olla mukana tanssin kehityksessä ja omalta osaltani päästä vaikuttamaan siihen.