MIKKO AHTI

Mikko Ahti

Tanssin ilo ja lajin monipuolisuus saivat minut kiinnostumaan kilpatanssista. Nykyään se on paljon enemmän. Se tunne ja flow, mikä tulee kun kaikki loksahtaa paikoilleen on sanoin kuvaamatonta euforiaa. Aikaisemmin siitä pääsi nauttimaan vain itse, mutta nykyään sitä iloa voi jakaa muille.

Opettajan, koreografin ja esiintyjän ura lähti todelliseen lentoon vuonna 2007, jolloin tanssin tähtiopettajana Sari Siikanderin kanssa finaaliin ja seuraavana vuonna Maria Lundin kanssa voittoon. Olen sen jälkeen koreografioinut musikaalin Tampereen työväenteatteriin ja Turun kaupunginteatteriin. Monien ikäluokkien SM -mitalien lisäksi, 10-tanssi SM voitot, sekä MM 10-tanssin 9.sija vaimoni Carina Ahtin kanssa ovat kilpauran kohokohtia.

Esiintyjänä lukuisat tanssiesitykset yritysten juhlissa ja eri tanssiproduktioissa ovat avanneet vielä uuden kulman tähän kiehtovaan tanssin maailmaan. Opetuksessa pyrin huomioimaan yksilön ja hänen ominaisuutensa. Keskityn positiiviseen mieleen, jossa kaikki on mahdollista. Jokainen meistä osaa tanssia – omalla persoonallisella tavallaan, jonka hyvä ammattilainen saa valjastettua lajille sopivaan muotoon ja omaan loistokkuuteensa.

Tällä hetkellä opetan tanssia ympäri Varsinais-Suomea sekä omassa tanssikoulussani Turun Tanssistudio Centrossa.

Löydetään yhdessä oma tanssityylisi!