MARKUS HIRVONEN & LIISA SETÄLÄ

Markus Hirvonen ja Liisa Setälä

Markus Hirvonen (28-vuotias) ja Liisa Setälä (20-vuotias) ovat tuore pariyhdistelmä ja ovat kilpailleet keskenään vajaan vuoden. He ovat asettaneet tavoitteensa hyvin korkealle tavoitellen vakiotanssien maailman mestaruutta. He valmentautuvat ja harjoittelevat kohti tavoitettaan tarkan valmennussuunnitelman mukaisesti vakiotanssien maailman huippuopettajien johdolla. Meriitteinä he ovat saavuttaneet jo muutaman kuukauden kilpailtuaan aikuisten luokan vakiotanssien EM-kilpailuiden 17. Sijan ja British Openin 25. Sijan. He ovat luonteeltaan sisukkaita, periksiantamattomia, erittäin kilpailuhenkisiä, positiivisia, rehellisiä ja nöyriä.

Meriitteinä aikaisempien parien kanssa Markuksella on 14 Suomen Mestaruutta, US-Openin voitto junioreissa ja British Openin voitto alle 21-vuotiaissa ja aikuisten Rising Star kilpailussa ja Liisalla on 10-tanssin Suomen Mestaruus ja  Suomen GP-kilpailujen voittoja.

Opetuskokemusta Markuksella on noin 12-vuoden ajalta ja toimii tanssialan yrittäjänä. Hän on kouluttautunut noin 15 vuoden ajan kilpatanssin, klassisen tanssin ja Alexander Tekniikan maailman parhaimpiin kuuluvien opettajien johdolla ja on A-lajivalmentaja. He ovat molemmat myös kouluttautuneita lastentanssinopettajia.