MARKO KERÄNEN

Marko Keränen

Opetuspaikkakunta: Helsinki
Tanssilajit: kaikki kilpatanssit ja latinoshow
Koulutus: Tanssinopettaja, Oulun Konservatorio

Olen Marko Keränen, tanssija, tanssinopettaja ja koreografi Helsingistä. Henkisesti ja alun perin olen oululainen. Opetan pääsääntöisesti lattareita monessa eri muodossa, mutta vakiotkin luonnistuu tarvittaessa.

Millainen tanssinopettaja olen?

Opettajana uskon positiivisuuden olevan avain menestykseen, vaativuutta ja kunnianhimoa unohtamatta. Hyvällä (!) huumorilla päästään pitkälle. Ja kilpailuviettihän minulla on erityisen kova. Olen opettanut vuodesta 1997 alkaen, joten muutama vuosi on jo tullut opetettua.

Tanssitaustani

Valmistuin vuonna 2000 Oulun konservatorion tanssinopettajakoulutuksesta ja esiinnyn ja opetan aktiivisesti. Kilpakentillä olen saavuttanut kilpatanssipohjaisen show- ja latinoshowtanssin Suomen mestaruuden, lisäksi kaksinkertaisen latinoshowtanssin maailmanmestaruuden. Teatterissa olen myös ollut mukana aina Oulusta Helsinkiin.

Olen ollut mukana eri TV-ohjelmissa kameran molemmin puolin. Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa olen tanssinut useampaan otteeseen. Pareinani ovat olleet Kristiina Elstelä, Vanessa Kurri, Laura Voutilainen, Anneli Sari, Anne Kukkohovi sekä Kirsi Alm-Siira.

keyboard_arrow_up