KIA LEHMUSKOSKI

Kia Lehmuskoski

Opetuspaikkakunnat: Pääkaupunkiseutu
Tanssilajit: Kaikki kilpatanssit, erityisesti lattarit sekä show-tanssi
Tutkinnot: tanssinopettaja, IDTA Licensiate latinalaistansseista

Olen Kia Lehmuskoski, helsinkiläinen tanssija, tanssinopettaja ja koreografi. Opetan enimmäkseen latinalaistansseja, mutta tottahan toki vakiotkin luonnistuu. Valmennan kisaryhmiä, isompia sooloryhmiä, kilpatanssijoita ja muita innokkaita tanssin harrastajia sekä esiinnyn eri tuotannoissa ja koreografioin.

Millainen tanssinopettaja olen?

Olen opettajana innostava ja kannustava, mutta myös määrätietoinen tekemässäni työssä. Tunneillani voi jättää omat arjen murheet pukuhuoneeseen ja nauttia tanssin riemusta. Pyrin kartoittamaan oppilaan tarpeet mahdollisimman hyvin jotta voin antaa oikeat työkalut kehitykselle.

Tanssitaustani

Aloitin tanssiharrastukseni 6-vuotiaana ja siitä saakka olen aktiivisesti tanssinut ja myöhemmin saanut siitä kokopäivätyön. Tein vuonna 2012 ensimmäisen asteen ammattitutkintoni kiitettävin arvosanoin ja 2014 jatkoin opiskeluja latinalaistansseissa tehden kansainvälisen IDTA Licensiate tutkintoni. Kilpaurani jälkeen olen keskittynyt tanssinopettamiseen, itseni kehittämiseen monipuolisesti eri lajien parissa sekä esiintymiseen niin televisiossa, kuten Tanssii Tähtien kanssa -ohjelmassa, sekä musikaaleissa ja muissa tuotannoissa.

keyboard_arrow_up