JANNE OUTINEN

Janne Outinen

Opetuspaikkakunnat: Pääkaupunkiseutu, Tampere, Pori ja Kymenlaakso
Tanssilajit: kaikki kilpatanssit, showtanssit
Koulutus: Tanssinopettaja

Olen Janne Outinen, kilpatanssinopettaja, koreografi ja tanssija. Opetan kaikkia kilpatanssin lajeja sekä teen koreografioita ja tanssinopetuksia mm. peruskoulujen tapahtumiin ja liikuntatunneille.  Opetan tanssia niin yksityistunneilla kuin isommillekin ryhmille sekä toimin ProAm-kilpailijoiden valmentajana. Tanssi on upea harrastus- ja kilpailumuoto, jossa pääsee liikkumaan kauas arjen rutiineista.

Millainen tanssinopettaja olen?

Tanssinopettajana olen erittäin kannustava ja käyn oppilaan kanssa aina läpi vahvuudet ja kehittämiskohteet, joista saadaan raamit aloitukseen. Hyvän tanssin aikaansaamiseksi olen tarkka ja vaativa, mutta oppiminen tapahtuu aina ilon ja tsemppaamisen kautta. Tunneillani paistaa aina Naantalin (useimmiten jopa Karibian) aurinko, joka kannustaa tanssimaan eteenpäin. Tanssiminen on mahtavaa, eikä se missään tapauksessa saa olla liian vakavaa.

Tanssitaustani

Kilpatanssin aloitin 14-vuotiaana, kun eräs tyttö pyysi minua parikseen alkeiskurssille. Kilpailu-uran jälkeen olen esiintynyt parini kanssa monissa konserteissa ja yksityisissä tapahtumissa. Tanssinopettajan tutkinnon suoritin vuonna 2007. Vuonna 2015 valmistui ensimmäinen omatuotannollinen projekti, Dance Of Stories- Elokuvat Tanssien.