JANICA SAARNI

Janica Saarni

Olen aurinkoinen tanssinopettaja Naantalista, joka nauttii täysillä tanssin tuomista iloista, haasteista ja elämyksistä. Haluan myös jakaa näitä asioita niin tanssijana kuin tanssinopettajanakin. Tanssin kokonaisvaltainen vaikutus kehoon, mieleen sekä tunteisiin on koukuttavaa ja kyltymätöntä. Näiden elementtien harmonia tuo tanssiin tavoitteita ja täyttymyksiä!

Tanssijana olen saavuttanut SM-mitaleja kaikissa väreissä niin vakioissa, latinalaistansseissa kuin 10-tanssissa sekä edustanut Suomea arvokisoissa. Aktiivisen kilpauran jälkeen siirryin tanssinopettajakoulutuksen myötä ammattilaiseksi vuonna 2006. Kouluvuosinani opiskelin myös Hungarian Dance Academyssä. Kokemusta erilaisista tanssijan töistä on kertynyt niin teatterissa kuin televisiossakin. Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa tanssin Mato Valtosen parina. Opetan tanssia kokopäiväisesti eri puolella Varsinais-Suomea sekä omassa koulussani Tanssistudio Centrossa Turussa.

Opettajana haluan antaa työvälineitä oppilaille, jotta he löytävät itsestään sisäisen tanssijan ja kannustaa käyttämään niitä kohti tavoitteita sekä nauttimaan tanssimatkasta!

keyboard_arrow_up