HELI HYVÄRINEN

Heli Hyvärinen

Olen Heli Hyvärinen, kajaanilainen tanssin- ja liikkeen ammattilainen: Tanssinopettaja sekä Tanssi- ja liike terapeutti. Kajaanissa minulla ja tanssiparillani Hannu Korhosella on Tanssikoulu H&H Dance House, joka on ollut toiminnassa jo seitsemän vuotta. Tarjoamme kaikenlaista tanssia kilpatanssista luovantanssin kursseihin ympäri Kainuuta.

Tanssi on kaikkea, kaikkea mitä me tarvitsemme. Liikkuminen on tanssia, olipa se autenttista tai koreografista. Tanssi on liikkumattomuutta ja liikkumista, tiedostettua ja tiedostamatonta.

Kilpatanssissa on tarkka tekniikka, mutta se pohjautuu luontaiseen tekemiseen kuten hengitykseen ja oman kehon tuntemiseen. Mitään ei tehdä niin, että se olisi mahdotonta kehollemme. Kilpatanssin kautta ilmaiset itseäsi sekä tunteitasi ja pääset vuorovaikutukseen toisten tanssijoiden ja itsesi kanssa.

Haasta itsesi uskaltamaan, luottamaan ja heittäytymään. Pitkän tanssiuran ja tanssin opettamisen sekä opiskelun johdattamana, olen löytänyt kehon ja mielen yhteyden. Löydä sinäkin ja ota rohkea askel. Tartu haasteeseen, sillä kaikissa meissä elää tanssija!