ALEKSI
SEPPÄNEN

Olen tanssinut yhtämittaisesti vuodesta 1987 asti ja kilpaillut aina vuoteen 2010 saakka. Yhteensä 10 Suomen mestaruutta kaikissa kilpaluokissa ja lukuisat kansainväliset huippusijoitukset olkoon silti vain kiva muisto kilpavuosista, mutta myös laadun tae.

Voisin väittää, että olen kokenut omalla urallani ja kilpaillessa lähes kaiken, mitä voi kuvitella. Tämä kokemus ja tietotaito ovat ehdoton valttini opettajana ja tanssijana. Olen vaativa ja pedantti, mutta yhtälailla empaattinen ja ymmärtävä työssäni. Pyrin tarjoamaan oppilailleni sitä mitä he tanssilta tavoittelevat.

Liikkumisen ja tanssin ilo ilman teknistä taituruutta ovat aivan yhtä ihana asia, kuin määrätietoinen kilpailuun tähtääminen ja kurinalainen treenaaminen. Ymmärrys kehosta ja mielestä sekä sen symbioosista ja esiintuomisesta tanssin välityksellä on paritanssin ja tanssifilosofiani perusta.

Olen aloittanut myös klassiseen osteopatiaan erikoistumisen. Teen oppilaiden kanssa kokonaisvaltaisempia ”paketteja”, joihin sisältyy treenaavan tanssijan kehonhuolto.

Tervetuloa oppimaan, voimaan hyvin ja tanssimaan kanssani sekä ennen kaikkea saamaan sitä tulosta mitä ikinä tavoitteletkin.

Tanssii Tähtien Kanssa -tuotantokaudet:

2007 voitto tähtioppilas Marikon kanssa
2008 kolmas tähtioppilas Tuuli Matinsalo
2010 tähtioppilaani Maria Jungner
2013 tähtioppilas Mariska

2005-2007 Asuin ja tein ProAm:ia Hong Kongissa, lukuisia esiintymisiä ja kilpailuja.
2012 Suomen Dance-kilpailun vakiotanssikoreografi viidessä suorassa TV-lähetyksessä.
2013 1. sija ensimmäisissä Suomessa järjestetyissä ProAm- kilpailuissa Kuopiossa.